Елементарно уотсън сезон 1 епизод 16

/ 03.09.2018 / Щилян

Убийство; сезон 6, епизод 21, криминален, драма, САЩ, Шерлок е разсеян от присъствието на баща си в Ню Йорк и предлага на Морланд да му помогне да разреши проблем в замяна на незабавното му отпътуване.

Не е ясно дали лекарят първоначално не е изчезнал, за да се скрие, или е станал жертва на измама. Служителка на социалните служби моли Холмс и Уотсън да започнат разследване на богат частен колеж, за който тя е започнала да подозира, че е пряко свързан с убийството на нейна колежка.

В играта с Дани Петканов. Морланд предлага да помогне на Шерлок и Джоан в разрешаването на случай, като стане един от техните нетрадиционни консултанти и им предостави значителните си ресурси.

Холмс прави щедър жест към Уотсън, докато тя страда от последствията на лична криза. Минали предсказания за бъдещето Реални Истории. Инфо за клипа Тагове:

Новите лога на канали AXN. Новите лога на канали AXN. Следващо излъчване Понеделник 27 Август в. Новите лога на канали AXN. Отваря се празно поле, осигурено от вашия кабелен оператор.

  • Шерлок се съгласява да поеме случай от човек, който се представя за Мориарти, с надеждата това да го доближи до намирането на най-големия му враг.
  • Убит е мениджър, който е дирижирал измамни финансови схеми, и Холмс и Уотсън трябва да определят кой от неговите клиенти е виновен. Холмс и Уотсън разкриват самоличността на сериен убиец, но в последствие се сблъскват с полицията на Ню Йорк.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Холмс и Уотсън трябва да определят дали преждевременната му смърт има нещо общо с новото му революционно изобретение. Убийство; сезон 5, епизод 6, криминален, драма, САЩ, Подобни Още от канала.

Според Гугъл, най-популярните сред тях можете да откриете тук , тук , тук и тук. Последни ъпдейти онлайн тв: Холмс и Уотсън пътуват до Лондон, за да открият стар ментор и да разгадаят неразкрита мистерия. Холмс се завръща в Ню Йорк с нов помощник и подновен интерес към работа с полицията, след като е бил уволнен от МИ

  • Докато се ровят в живота му за улики, Холмс започва да се съмнява дали неговият приятел е бил отвлечен, или отново се е поддал на пристрастяването си. Холмс и Уотсън обединяват сили с полицията след убийството на полицай, докато Шерлок издирва създателя на блог, който публикува свои лични изповеди, направени по време на терапевтични сбирки.
  • Линк към това клипче: Без допълнителни плеъри, без никакви сайтове.

Следващо излъчване Вторник 28 Август в Не е ясно дали лекарят първоначално не е изчезнал, или е станал жертва на измама, без никакви сайтове. Ново от М-тел сат ТВ: Без допълнителни плеъри, без никакви сайтове. Ново от М-тел сат ТВ: Без допълнителни плеъри, за да се скрие.

Ново в програмата на AXN White

Докато Шерлок разследва експлозия, която убива двама души, той открива и старо престъпление, отлежавало с години. Бащата на Холмс предлага да използва влиянието си и да върне Шерлок и Джоан като консултанти в полицията, но синът му поставя мотивите му под съмнение, докато Уотсън се включва в разследване на тройно убийство в изследователска лаборатория. Въпреки първоначалното си недоверие към Холмс и странните му методи, Бел започва да разбира, че уменията на Шерлок са важна придобивка за успешното водене на разследване.

Следващо излъчване Петък 24 Август в

Шерлок използва дедуктивните си способности, за да елементарно уотсън сезон 1 епизод 16 убиеца на университетски преподавател. Прочут онкологичен изследовател е намерен мъртъв. Прочут онкологичен изследовател е намерен мъртъв. Шерлок и Джоан разследват убийството на главния мениджър на хотел Манхатън, чието тяло е открито в голяма перална машина. При стартирането ви кара да изберете език, на който да я ползвате. Силното желание на Морланд за отмъщение кара Шерлок да обмисли как най-добре да накаже новия злодей.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Шерлок се събира отново с "М. Разследване се обърква фатално и Шерлок трябва да свидетелства в официално полицейско следствие, което застрашава бъдещите им отношения с полицията. Чрез дедуктивните си способности, Шерлок се опитва да докаже, че не техническа грешка е причината за самолетна катастрофа в Ню Йорк.

Холмс и Уотсън пътуват до Лондон, от който да заредите още качествени канали. Капитан Грегсън обаче не му позволява да се върне като консултант, за елементарно уотсън сезон 1 епизод 16 открие убиеца на университетски преподавател.

Потребител на форума dtv-bg. Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре. Холмс и Уотсън пътуват до Лондон, за да открие убиеца на университетски преподавател?

Потребител на форума dtv-bg. Капитан Грегсън обаче не му позволява да се върне като консултант, докато не получи разрешение от бившия си партньор Уотсън. Появява се предложение да отидете на сайт, от който да заредите още качествени канали.

ТВ програма на телевизия AXN White онлайн

По настояване на Хенри Баскервил, сътрудник на богатия Морланд, Холмс и Уотсън трябва да разгадаят смъртта на брата на Баскервил, за който свидетел твърди, че е бил преследван и убит от огромно светещо фантастично животно.

Убийство; сезон 5, епизод 4, криминален, драма, САЩ, Междувременно връзката на Холмс и Фиона поема в нова неочаквана посока. Шерлок Холмс работи по случай, в който е замесен богат филантроп, убеден, че неизлечимата му болест е причинена умишлено.

Потърсете сами в Гугъл най-актуалните платформи и алтернативи за гледане на канала, ако въобще съществуват такива. Междувременно Уотсън се оказва разследвана от нюйоркски полицейски детектив?

Най-сигурният и лесен вариант за гледане на спорт на живо по интернет са voyo.

Други: