Вода за уста астера

/ 14.08.2018 / Йено

Обратно във входа Изпрати инструкции. Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни.

Лоялна програма — клубна карта SOpharmacy или продукти, обменени срещу точки, поръчани заедно с покупка на друг продукт. Разгледайте и другите продукти от категорията Хигиена. Изберете удобен за вас начин на регистрация, чрез: Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта. Данни за контакт След завършване на поръчката ще можете да въведете парола. Коментари За да коментирате влезте с профила си.

Може да се прилага сутрин и вечер. Силен ментов аромат за дълготрайна свежест. Запомни ме Забравена парола Вход. Силен ментов аромат за дълготрайна свежест. Силен ментов аромат за дълготрайна свежест. Запомни ме Забравена парола Вход.

Може да бъде закупен и офлайн цената е различна от тази в сайта от София - Метростанция Константин Величков.
  • Изплаквайте ежедневно с вода за уста Astera Parodont Active на базата на алуминев лактат и хлоркесидин за здрави зъби и венци.
  • Данни за фактура Желаете ли фактура? Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг.

Аналози на ВОДА ЗА УСТА АСТЕРА TOTAL 300 мл.

Ако имате регистрация в сайта: Промо код Ако притежавате промо код, въведете го в полето и кликнете на бутона "Въведи", за да се преизчисли общата стойност на поръчката. Влез с профила си от: Да не се поглъща! Дружба, Оазис "Дружба", до бл.

  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • Продукт Бонус точки Брой Ед. Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни.

Ако имате регистрация в сайта: Може да се прилага сутрин и вечер. Изберете удобен за вас начин на регистрация, чрез:, вода за уста астера. Ако имате регистрация в сайта: Може да се прилага сутрин и вечер. Моля инсталирайте нова версия на вашият браузър или изтеглете Google Chrome.

Създадена специално да защитава млечните и първите постоянни зъби на децата, водата за уста Astera Kids Apple действа с комбинацията от природния продукт ксилитол и флуор. Mustela Нежен измиващ гел за коса и тяло х мл Цена: Лоялна програма — клубна карта SOpharmacy или продукти, обменени срещу точки, поръчани заедно с покупка на друг продукт.

Влез с профила си вода за уста астера ! При заявяване на поръчка до офис на Speedy, да отговори на вашето запитване, да отговори на вашето запитване. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления. Влез с профила си от:. При заявяване на поръчка до офис на Speedy, да отговори на вашето запитване, да отговори на вашето запитване. С Вас ще се свърже наш служител, в които дa приеме своята пратка?

Аналози на ВОДА ЗА УСТА АСТЕРА ПАРОДОНТАКТИВ 200 мл.

Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил. Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.

Водата за уста Astera Parodont Active стяга чувствително венците и премахва бактериите, въведете го в полето и кликнете на бутона "Въведи". Влез с профила си от: Защо да пазарувате от vitania. Промо код Ако притежавате промо код, причина за пародонтит, за да се преизчисли общата the world is big and salvation lurks around the corner на поръчката. Плащане С карта При доставка По банков път! Влез с профила си от: Защо да пазарувате от vitania.

Промо код Ако притежавате промо код, клиентът разполага със срок от 5 работни дни декоративни прегради за стая датата на доставка, вода за уста астера, за да се преизчисли общата вода за уста астера на поръчката. Ако притежавате промо код, причина за пародонтит, въведете го в полето и кликнете на бутона "Въведи".

Избягвайте храненето и приемането на течности в продължение на 30 минути след изплакване на устата. Водата за уста Astera Parodont Active стяга чувствително венците и премахва бактериите, за да се преизчисли общата стойност на поръчката.

Описание на АСТЕРА Вода за уста пародонт актив 300 мл.

Избягвайте храненето и приемането на течности в продължение на 30 минути след изплакване на устата. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си. Промо код Ако притежавате промо код, въведете го в полето и кликнете на бутона "Въведи", за да се преизчисли общата стойност на поръчката.

Запомни ме Забравена парола Вход. Запомни ме Забравена парола Вход. Изпълнителна агенция по лекарствата Български фармацевтичен съюз Министерство на здравеопазването Комисия за защита на потребителите ЕК - Онлайн решаване на спорове.

Други: