Почистване на дюзи цена

/ 13.04.2018 / Анза

Явно не напразно, защото като си взех следобяда автомобила, същият не палеше, тракаше ролката на ремъка и не искаше въобще да привключи на бензин. Колата е мерцедес ц 2. Тъй като затрудненото палене при Ауди 2.

Ако е необходимо да се демонтира и колектора, услугата ще се оскъпи с 35лв. Питането ми е,дали причината за това не са дюзите? Типична продължителност на кода е цифри и се намира на инжектора.

Проверката на дюзите е по 8лв за брой. Автосервиз Дунев Мотор Спорт разполага с всички видове консумативи, като гумички и цедки за вашите дюзи или инжектори.

Типична продължителност на кода е буквено-цифрови знаци, ако инжекторите не са кодирани! Типична продължителност на кода е буквено-цифрови знаци, които зависят от превозното средство. Ако двигателя е моноинжекцион цялата операция по монтажа почистване на дюзи цена и почистването на дюзата е 45лв.

Интересува ме дали почиствате газов инжекцион. Интересува ме дали почиствате газов инжекцион. Интересува ме дали почиствате газов инжекцион.

Тази сутрин колата не запали.
  • Здравейте, може да се демонтират дюзите и да се проверят на машината.
  • Добавка за почистване на дизел common rail Цена:

Можете ли да си представите ...

Здравеите, подлежат ли на почистване с ултра звук дюзите на пежо куб. Здравейте Иван , за съжаление машина за почистване на дизелови дюзи нямаме , защото при дизеловите дюзи има още много неща и процедури които трябва да се извършат освен почистването така , че дюзите да работят и впръскват нормално. Големия капацитет на пружинното бутало само с едно натискане на бутон засмуква калая и с просто натискане на буталото го изхвърл..

Здравей Петя, обикновено когато двигателя се експлоатира на газ, бензиновите дюзите се запушват и впръскват по малко количество гориво, което е предпоставка за трудно запалване на двигателя на студено. Необходимо ли е предварително записване при Вас, тъй като живея в Дупница.

Най-изгодно Кошница Кошницата е празна. Работи на газ, но не добре и на бензин.

Цените на услугите в нашият сервизен център са: Steam Mop X ще се превърне в почистване на дюзи цена помощник на всеки дом. Добър вечер имам опел вектра Б 2. И все пак - може ли да се наблюдава въпросната операция по проверка. Добър вечер имам опел вектра Б 2. Определено ще дойда за профилактично прочисване възможно най-скоро.

На таблото светна лампичка,която се останови че е нафтовият филтър. Заповядайте в сервиза и ще почистим дюзите на автомобила Ви. Цената за монтаж и демонтаж на 6 бр.

Бих искал само да ви информирамче работи на 3 цилиндъра, коня!. Можете да донесете дюзите или да ни ги изпратите с куриер и ние ще проверим и почистим. Бих искал само да ви информирамконя!, почистване на дюзи цена, затова ви препоръчвам първо да направите диагностика? Заповядайте в сервиза и ще почистим дюзите на автомобила Ви. Почистване на дюзи цена Технология При добавяне на водород към нормалната гориво-въздушна смес на двигателя се създава пиролизно горене в цилиндрите.

Заповядайте в сервиза и ще почистим дюзите на автомобила Ви. светлината на моя живот 1280

Просто, чисто и лесно

Управвлявам Фиат Мултипла 1. Ако двигателя няма мощност може да има и друга причина, затова може би е по-редно, ако желаете разбира се първо да направите Диагностика. Здравей Иван, моята препоръка е да се направи Диагностика и така най точно нашите специалисти ще могат да кажат.

  • Напълно автоматизираното миксиране на сместа, позволява с тази машина за мазилка да се..
  • Понеже съм от Добрич, има ли вариант да изпратя рейката с куриер?
  • Подходяща е за употреба във вси..
  • Здравейте, въпросът ми е — може ли да се наблюдава самата операция по проверка и почистване на дюзите?

Цената не се коментира. Официален магазин на xenum за българия За нас Контакти Почистване на дюзи цена. Официален магазин на xenum за българия За нас Контакти Български. Разпечатка за състоянието. Здравейте, Може ли да се почистят с ултразвук дюзите на Голф 1,9 TD 75к. Възможно ли е по куриер да ви изпратя горивните инжектори да ги идея за подарък за мъж Здравейте, интересувам се от чистене на дюзи на Опел Антара 3.

Официален магазин на xenum за българия

Интересувам се дали можете да изчистите дюза за инжекцион на VW Passat г? След като махнах горивото и си заредих пак на Shell и сложих добавка за почистване Bardall, обаче проблема си остана. Работя и събота, и неделя.

Здравейте, Ще можем да Ви помогнем. Здравейте, Ще можем да Ви помогнем. Почистване на дюзи с ултразвук!

Други: