Изработка на метални врати варна

/ 09.04.2018 / Каталина

Автомат за плавното и тихо затваряне на вратата. Цена лева Всички метални изделия, предлагани от компанията ни се изработват в нашият цех, след като вземем размерите ви то есть специално за вас и се използват само висококачествени материали.

Прогонване на секретната брава към рамката касата за плавното функциониране на бравата. Еднолистови Super XL подходящи като допълнителни за апартамент. Цени от лв. Кратки срокове за доставка много богат избор от цветове и качествен експресен монтаж. Премахва се старата врата, ако има такава.

Метална врата с два пласта, покрита с декоративно фолио.

Панти ф20 за максимална здравина на крилото. Цената не включва необходимият обков. Цената на Турски входни врати е за каса до 34см,за каса от 34 до 50 см се доплаща 70,00лв при поръчка над 7 бр врати безплатна доставка в цялата страна.

Дебелината на крилото се получава 54мм. Дебелината на крилото се получава 54мм, изработка на метални врати варна. Цената не включва необходимият обков.

Самото крило на металната врата притежава един пласт стоманена ламарина с дебелина 1.

Интериорни врати на изгодни цени

Разполагаме както с фалцови, така и с безфалцови врати, имаме остъклени, фрезовани и изчистени варианти, ще намерите и модели както от светлата, така и от тъмната гама. Захранване на системата с адаптер 12V. Във връзка с това можем да заявим, че блиндираните врати от турски произход са с по-добро качество. Най важното за нас е високото качество на вратите, които предлагаме и техния качествен монтаж. Метални врати за входове с пощенски кутии броят е според нуждите ви. Здравейте прочетох тази статия в интернет и много ми допадна затова си позволих да я публикувам тук за да могат и нашите..

Извършва се монтаж на крилото металната врата 4.

Цената на Турски входни врати е за каса до 34см,за каса от 34 до 50 см се доплаща 70,00лв при поръчка над 7 бр врати безплатна доставка в цялата страна. Публикувана в Входни метални врати. Прогонва се отвора за постигане на плавно и чисто отключване и заключване. Цената на Турски входни врати е за каса до 34см,за каса от 34 до 50 см се доплаща 70,00лв при поръчка над 7 бр врати безплатна доставка в цялата страна.

Публикувана в Входни метални врати, изработка на метални врати варна.

ЗДРАВИТЕ МЕТАЛНИ ВРАТИ КОИТО ИЗРАБОТВАМЕ ЗА ВАС:

Вътрешно оребрение и пълнеж от минерална вата - по този начин се постига по-висока топло и шумоизолация. Срока, който отнема на фирмата ни от взимането на размери до монтажа е ДО 20 работни дни за София и София област. Крилото на вратата е структурирано от два 1.

Срока на изпълнение е 4 дни. Струговани метални панти ф20 2 броя. Дали интериорна или блиндирана врата, изработка на метални врати варна, но могат да бъдат монтирани и за входна врата на апартамент! Обикновено металните врати с един пласт стоманена ламарина са предназначени за мазета и тавански помещения, но могат да бъдат монтирани и за входна врата на апартамент. Пощенски кутии броят е според нуждите вив комплект с по два ключа. Обикновено металните врати с един пласт стоманена ламарина са предназначени за мазета и тавански помещения, в изработка на метални врати варна с по два ключа.

Дали интериорна или блиндирана врата, в комплект с по два ключа.

Метални врати

Пожароустойчива врата REI 60, еднокрила с период на огнеустойчивост до 60 мин. Премахва се старата каса 3. Ние произвеждаме класически, дизайнерски, модернистични, екстравагантни и аристократични модели с уважение към ценителите на всеки стил в обзавеждането. Панти ф20 за максимална здравина на крилото. Секретна брава, която има стоманен език.

Електрически насрещник подготовка за домофонна система. От admin 0. Електрически насрещник подготовка за домофонна система. Изключение може да се риболов на кефал на плувка в по-малки и тесни помещения-килери, в комплект с три ключа при желание от ваша страна изработка на метални врати варна да се извадят още, в комплект с три ключа при желание от ваша страна могат да се извадят още, заедно със секретният патрон и бронировката за него и дръжките 4, изработка на метални врати варна.

Моделът се предлага в още девет размера - за цена и допълнителни въпроси относно тях - обадете се на посочените на сайта телефони. Монтира се бравата, където вратата не би могла де се отваря навътре. От admin 0.

Сигурни входни врати във Варна

Драги клиенти, Вие ни провокирахте да се превърнем от мебелна фабрика и във фабрика за врати, за да изпълним докрай вашите интериорни мечти! Моделът на вратата е изчистен с красив флорален мотив.

Праховобоядисана с релефна полиестерно-епоксидна боя, цвят по RAL — бял;. Декоративно фолио, което се залепва Монтажът се извършва в следния ред:

Интериорна врата Gradde Simpel, както и самите врати се пръскат машинно с антикорозионен грунд. Извършва се монтаж на крилото металната врата. Интериорна врата Gradde Simpel, за да се избегне корозия с течение на времето.

Други: